Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Getrommelde stenen

Net een oude kassei

Is een getrommelde betonsteen die de look heeft van een oude kassei met gevlakte kop. Deze klinker is ideaal om je oprit, tuinpad of zelfs je terras mee aan te leggen. Deze getrommelde stenen hebben daarnaast een nostalgisch uiterlijk. Ze doen denken aan de oude kloostermoppen van vroeger. Tegenwoordig zijn er ook trommelstenen verkrijgbaar in een verbeterde samenstelling.

De betonsteen neemt dankzij een innovatieve bewerking beduidend minder water op. Hierdoor is de bestrating sneller droog, neemt minder snel vuil op, heeft minder last van groene alg en is minder gevoelig voor witte kalkuitslag. De stenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en verbanden.

Nieuw gebakken klinkers kunnen getrommeld worden, zodat ze qua uiterlijk lijken op oud gebakken klinkers. De afgebrokkelde randen van oud gebakken klinkers zien er sfeervol uit. Getrommelde nieuw gebakken klinkers zijn daarom populairder dan nieuw gebakken klinkers die niet getrommeld zijn. Als nieuw gebakken klinkers niet getrommeld zijn, dan hebben ze rechte randen en hoeken, zoals metselstenen dat ook hebben.

VIND EEN VESTIGING!

Ben je op zoek naar een Garden Stones & Basics specialist bij jou in de buurt inclusief actuele openingstijden? Vul dan hieronder de vier cijfers van je postcode in: