Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Stenen

Tegel of steen?

De keuze lijkt eindeloos, want er zijn zoveel soorten en maten voor in de tuin. De vraag is wat voor effect je wilt bereiken? Het staat of valt met de soort steen die je kiest. Ga je voor een romantisch, strak, landelijk of design?

Onze producten zijn in twee categorieën onder te verdelen: betonstenen en tegels. Eigenlijk zijn tegels in basis hetzelfde als betonstenen. Ze hebben ook dezelfde bewerking als die van betonstenen. Alleen noemen we ze tegels, omdat ze een dikte van vier of vijf centimeter hebben en van een relatief groot formaat zijn. Denk aan betontegels van het formaat 50x50 cm, 60x60 cm of zelfs 90x90 cm! Tegels lenen zich het best voor terrassen.

De meeste producten in ons assortiment zijn geïmpregneerd of gecoat. Dat betekent dat ze behandeld zijn met een speciaal middel, waardoor ze minder vocht en vuil opnemen en minder gevoelig zijn voor groene aanslag. Dat maakt ze makkelijk in onderhoud.

VIND EEN VESTIGING!

Ben je op zoek naar een Garden Stones & Basics specialist bij jou in de buurt inclusief actuele openingstijden? Vul dan hieronder de vier cijfers van je postcode in: