Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Vijvers

De spannende wereld van het water

Waterplezier kent veel gezichten: uitgebreide waterlandschappen, tuinvijvers met beekloop en fonteinen, vijvers met vissen, fonteininstallaties met gesloten waterreservoir voor jonge gezinnen of royale zwemvijvers voor een duik in het koele nat.

Natuurlijk zwemmen in eigen tuin
Water natuurlijk beleven is een genot voor degene die rust zoekt én voor degene die van zwemmen houdt, want een zwemvijver geeft een gevoel van welbehagen, gewoon door de ontspanning en het plezier in eigen tuin. /p>

Water in zijn mooiste vorm
Of je voor een moderne rvs waterval of een klassieke bronsteen kiest, een fontein vormt in ieder geval een highlight in je tuin. En ook op plaatsen met weinig ruimte is alles mogelijk: door een fontein in een bed van kiezelstenen wordt je terras snel en gemakkelijk een moderne blikvanger.

Informeer bij een van onze Garden Stones & Basics vestigingen of zij het vijverassortiment voeren. Niet elke vestiging is hier namelijk op ingericht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Overig

VIND EEN VESTIGING!

Ben je op zoek naar een Garden Stones & Basics specialist bij jou in de buurt inclusief actuele openingstijden? Vul dan hieronder de vier cijfers van je postcode in: