Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Overig

Wat bieden we je nog meer?

Naast stenen, hout en allerlei soorten overkappingen hebben we nog een serie aanvullende producten in ons assortiment. Tuinverlichting bijvoorbeeld. Licht komt altijd van pas in je tuin. Als je nog lekker lang buitenzit of als je even iets uit de schuur moet halen. Wij leveren tuinverlichting op zwakstroom. Deze verlichting is absoluut veilig, zelfs wanneer je de kabel per ongeluk beschadigd.

Ook kunstgras maakt deel uit van ons assortiment. Als je geen zin hebt om te maaien, dan is kunstgras een uitkomst. Het is geschikt voor je tuin, balkon en dakterras. Bovendien is het een perfecte ondergrond voor spelende kinderen.

Over kinderen gesproken, die vinden het heerlijk om in de tuin te spelen en te ravotten. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan buitenspeelgoed: klimtorens, schommels en zandbakken.

Ten slotte bieden we je ruime keuze aan onderhoudsmiddelen. Al die mooie producten in je tuin moeten natuurlijk wel op de juiste manier onderhouden worden. Denk aan onderhoudsmiddelen voor bestrating en hout. Zo voorkom je vergrijzing en vervuiling door wisselende weersomstandigheden.

VIND EEN VESTIGING!

Ben je op zoek naar een Garden Stones & Basics specialist bij jou in de buurt inclusief actuele openingstijden? Vul dan hieronder de vier cijfers van je postcode in: