Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Veranda

Een functionele buitenruimte

Vakantiegevoel, genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen onder een sfeervolle veranda. Een veranda is bovendien erg functioneel. Je tuinmeubelen blijven goed beschermd en een veranda is aan te passen aan elk model woning. Gebruik een veranda om te loungen, te koken en lekker te barbecueën, te relaxen, te werken in je eigen tuin of gewoon om je spullen droog te zetten.

Veranda's bieden beschutting tegen felle zon, regen en wind. Bij regen, hagel of sneeuw heb je een droge overgang naar binnen. Zelfs in de winter kan het aangenaam zijn met een extra verwarming zoals een heater. Ook heb je veel minder onderhoud en minder schoonmaakwerk van ramen en schilderwerk.

Voordat je een veranda aanschaft
Bedenk vooraf het doel van je veranda. Wil je een plek om in de zomer lekker te vertoeven? Wil je een plek waar je heel het jaar door kunt zitten? Of toch liever een plek waar je bloemen en planten neer kunt zetten? Als je dit beslist kun je gaan kijken naar een passende constructie. Daarnaast moet je goed nadenken waar je precies de veranda wilt laten bouwen. De meeste mensen gaan uit van het zuiden. Met een veranda naar het zuiden toe geniet je optimaal van de zon, maar let wel, in de zomer kunnen de temperaturen daar erg oplopen.

VIND EEN VESTIGING!

Ben je op zoek naar een Garden Stones & Basics specialist bij jou in de buurt inclusief actuele openingstijden? Vul dan hieronder de vier cijfers van je postcode in: