Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Bestrating tuin

Op zoek naar geschikte bestrating voor jouw tuin? Bij Garden Stones & Basics vind je allerlei soorten sierbestrating! Ga je voor een klassiekere uitstraling dan zijn onze klinkers, gebakken materialen of getrommelde bestrating voor jouw tuin aan te raden. Voor een speels effect kies je voor wildverbanden, maar ook als je een andere uitstraling wilt hebben wij de juiste bestrating voor jouw tuin!

Bestrating tuin: Strak, modern of nog anders

Wil je liever strakke bestrating in jouw tuin dan zijn natuursteen of keramische terrastegels goede opties. Natuurlijk ben je bij ons ook aan het juiste adres voor muurelementen of siergrind, siersplit en zand. Zo kun je gemakkelijk spelen met verschillende materialen en een unieke uitstraling in jouw tuin creëren!

Alles voor de bestrating van jouw tuin

Bij Garden Stones & Basics hebben wij alles wat je nodig hebt voor de bestrating van jouw tuin. Zo hebben wij natuurlijk voegmortels en lijmen, maar ook onderhoudsmiddelen behoren tot ons assortiment! Bezoek een van onze vestigingen en vraag onze medewerkers om advies. Zo krijgt u de bestrating die bij jou en jouw tuin past!