Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Blokhut kopen

een blokhut voor in jouw tuin kopen bij Garden Stones & BasicsBij Garden Stones & Basics kun je een blokhut kopen voor veel verschillende functies. Een simpele blokhut kan prima voor praktische doelen gebruikt worden. Denk aan opbergruimte voor fietsen en gereedschap of voor je tuinmeubelen. Maar je kan nog veel meer met een blokhut doen; rede te meer om er een te kopen!

Blokhut voor verschillende doeleinden kopen

Een blokhut kun je kopen voor verschillende doelen. Gebruik het bijvoorbeeld als tuinhuisje! Je kan hier gasten ontvangen of je atelier of kantoor in houden. Combineer je een blokhut met een terras, dan heb je snel een buitenverblijf. Goed te gebruiken als buitenkeuken of opslag ruimte! Een blokhut kopen kan dus om verschillende redenen een goede aanvulling op je tuin zijn.

Ook voor kleine tuinen!

Voor kleine tuinen kun je een hoekmodel blokhut kopen, zo verlies je niet aan ruimte, maar heb je toch een lekkere loungeplek of buitenkeuken. Het is wel handig om voor het plaatsen van een blokhut in je tuin even te kijken of je een vergunning nodig hebt! Bij een vestging van Garden Stones & Basics adviseren wij je graag over de verschillende soorten blokhutten die we hebben, zo kun jij goed geïnformeerd jouw ideale blokhut kopen.