Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Garden Stones & Basics

De basis voor iedere tuin!

Garden Stones & Basics is binnen de tuinbranche de grootste organisatie op gebied van tuininrichting. Met 20 zelfstandige vestigingen bieden wij een optimale mix van tuinmaterialen als sierbestrating, natuursteen, tuinhout maar ook blokhutten, kunstgras en tuinverlichting.

Service staat voorop!
Garden Stones & Basics staat voor vakbekwame vestigingen, die met groot enthousiasme en betrokkenheid de basis voor iedere tuin invult. Niet alleen door de tuinmaterialen te leveren, maar door je te helpen met de juiste keuze, het geven van advies voor de verwerking en tips voor het onderhoud van de tuinmaterialen. Alles voor je tuin en terras.

Bewezen kwaliteit!
Garden Stones & Basics werkt samen met een zorgvuldige selectie leveranciers van tuinmaterialen. A-merken die al jaren zowel hun kwaliteit, service en innovatie karakter hebben bewezen. Samen met deze leveranciers zoeken we continu naar de laatste noviteiten om samen met jou, als klant, mee te gaan in de tijd, de nieuwste tuintrends te volgen en je te blijven inspireren voor zorgeloos genieten van je tuin.

Start eens met onze tuinideeën om te ontdekken welke tuinstijl en materialen bij je past. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment van Garden Stones & Basics? Bezoek een van onze vestigingen, waar je geheel vrijblijvend een offerte kunt aanvragen. Vind hier je dichtstbijzijnde vestiging en bekijk hieronder een korte film over Garden Stones & Basics.

Is de formule Garden Stones & Basics wat voor jouw bedrijf en wil je lid worden?
Heb je een bedrijf in de tuinbranche en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden en meerwaarde van Garden Stones & Basics als formule voor je bedrijf? Stuur dan een e-mail naar Garden Stones & Basics om een afspraak te maken: info@gsbgroep.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 085-0645105.