Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Geïmpregneerd tuinhout

GeImpregneerd tuinhout kopen bij jou in de buurtGeïmpregneerd tuinhout heeft vele toepassingen in de tuin. Van tuinschermen en schuttingen tot sfeervolle pergola’s. Tuinhout is enorm veelzijdig en kan lang meegaan mits het goed geïmpregneerd wordt. Door jouw tuinhout te impregneren wordt er voor gezorgd dat jouw tuinhout beschermd is tegen de meeste weersinvloeden.

Geïmpregneerd tuinhout kopen of zelf doen

Sommige tuinhout producten die je bij Garden Stones & Basics koopt zijn al geïmpregneerd, maar dat is niet altijd het geval. In de vestiging bij jou in de buurt kun je advies vragen en erachter komen of jouw tuinhout producten al geïmpregneerd zijn of niet. Zo weet je of je jouw terrasplanken of Douglas hout nog moet behandelen. Geïmpregneerd hout is niet onderhoudsvrij! Wind en regen kunnen het hout laten vergrijzen of vervuilen. Daarom raden wij altijd aan om jouw tuinhout nog extra te behandelen met verfbeits.

Tuinhout van Garden Stones & Basics

Garden Stones & Basics heeft veel verschillende producten van geïmpregneerd tuinhout, van planken en palen tot hekwerken en poorten. Wat je ook wilt in jouw tuin, wij hebben het! Kom langs in een van onze vestigingen en laat je informeren over de mogelijkheden van geïmpregneerd tuinhout.