Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Kunstgras kopen

Voor een gazon met weinig onderhoud kun je kunstgras kopen van Garden Stones & Basics. Je mist wel de geur van vers gemaaid gras, maar verder heeft kunstgras alleen maar voordelen. Zo vergt kunstgras veel minder onderhoud dan echt gras en blijft jouw gazon het hele jaar door mooi groen. Verder is kunstgras ook niet meer te onderscheiden van echt gras. Kunstgras kopen is dus een goede investering voor jouw tuin!

Verschillende soorten kunstgras kopen

Bij Garden Stones & Basics kun je verschillende soorten kunstgras kopen. Er bestaan verschillende vezelsoorten en de lengte en dichtheid van het kunstgras kan verschillen. Alle soorten kunstgras hebben dezelfde voordelen, dus welke je besluit te kopen hangt echt af van jouw persoonlijke smaak en budget.

Kunstgras kopen van Garden Stones & Basics

Zorg dat de ondergrond waterdoorlatend is, verder adviseren wij altijd om een drukverdelend onderdoek onder het kunstgras aan te brengen. Kunstgras kopen kan in een van onze vele vestigingen, hier kun je onze medewerkers ook om extra advies vragen. Vind een vestiging bij jou in de buurt en kom kunstgras kopen voor jouw tuin!