Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels zijn perfect voor in je tuin. De tegels zorgen voor een nette tuin, zonder te veel af te steken tegen eventuele beplanting in jouw tuin. Met natuursteen tegels creëer je één geheel, met een natuurlijke uitstraling. Deze tegels zorgen voor een ander effect dan bijvoorbeeld getrommelde bestrating of klinkers.

Duurzaam en mooie tegels van natuursteen

Natuursteen tegels zijn enorm duurzaam. Natuursteen is heel hard en kan daarom wel tientallen jaren mooi blijven in jouw tuin. Zeker met het juiste onderhoud! De tegels kunnen door weersinvloeden licht van kleur veranderen, maar verliezen zeker niet aan hun sfeervolle karakter. Natuursteen tegels zijn daarom een mooi, maar ook duurzaam materiaal om jouw tuin mee te bestraten.

Natuursteen tegels kopen

Ben je ook fan van natuursteen tegels? Kom dan langs in een van onze vestigingen en bekijk ons assortiment natuursteen tegels in verschillende maten. Er zit altijd wel iets tussen dat bij je past! Ook voor muurelementen, kunstgras en andere benodigdheden voor jouw tuin kom je langs in een van onze vestigingen bij jou in de buurt.