Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Het startpunt voor elke tuin

Voorkom een waterballet in je tuin!

Het klimaat is aan verandering onderhevig, dat is een voldongen feit. Ook in Nederland merken we daar steeds meer van: winters worden warmer en natter, zomers worden heter en droger. Regenbuien zijn een stuk heviger en daardoor krijg je meer water in je tuin. Als het water niet goed weg kan, dan geeft dat mogelijk overlast.

Veel tuinen zijn (gedeeltelijk) aangelegd met harde materialen zoals beton, keramiek en natuursteen. Dat kan ervoor zorgen dat regenwater minder goed weg kan. Als het flink regent, heb je kans op een enorm waterballet in je tuin. We hebben daarom een mooi systeem in ons assortiment: Tile System X.

Het systeem bestaat uit keramische tegels, waarbij onder elke keramische tegel een reservoir zit dat water opvangt. Het water infiltreert daarna langzaam in bodem en houdt zo de waterhuishouding in je tuin op peil. Een mooie, duurzame oplossing om slim en praktisch water af te voeren.

 

De voordelen op een rijtje:

  • Alle goede eigenschappen van keramische tegels: nagenoeg krasvast, kleurvast en slijtvast
  • De vochthuishouding in je tuin wordt goed gereguleerd
  • Verkrijgbaar in effen tegels en tegels met decor

De keramische terrastegels worden met een unieke kunststof plugverbinding aan een afwaterende tegelmat bevestigd. Dat kun je heel makkelijk zelf doen: je schuift de tegels en de matten in elkaar en je terras wordt een mooi geheel.

Deze keramische tegels zijn in onderstaande kleuren leverbaar. Je kunt kiezen voor een effen tegel of voor een tegel met decor.


 

 

Onze verkoopadviseurs staan je graag met raad en daad terzijde. Hier kun je kijken waar de dichtstbijzijnde specialist te vinden is.