Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Overkapping tuin

een overkapping voor jouw tuin om sfeer te creërenEen overkapping voor in je tuin is er in verschillende varianten. Van priëlen en paviljoens tot een houten overkapping of een aluminium overkapping voor in je tuin. Zo zorg je voor een gezellige uitstraling en heb je een mooie overdekte plek om in je tuin te loungen of gezellig buiten te eten. Perfect geschikt voor de lange zomeravonden!

Verschillende soorten overkapping voor de tuin

Wees eens creatief met de ruimte die je hebt met bijvoorbeeld een overkapping in een hoek van je tuin. Op die manier heb je ook in een kleinere tuin de mogelijkheid om van een loungehoek of buitenkeuken te genieten! Er zijn ook overkappingen voor in de tuin die niet voor de gezelligheid zijn, zoals een houten carport. Zo is je auto beschermd tegen weersinvloeden.

Ontdek het bij Garden Stones & Basics!

Bij Garden Stones & Basics heb je de mogelijkheid om al deze opties voor een overkapping in je tuin te bekijken en advies in te winnen over welke optie het meest geschikt is. Kom langs bij een vestiging bij jou in de buurt en ontdek de overkapping die bij jouw tuin past!