Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Tuinhuis kopen

een tuinhuis kopen van Garden Stones & BasicsTuinhuis kopen? Bij Garden Stones & Basics (GSB) kun je een tuinhuis kopen voor veel verschillende functies. Een simpele blokhut kan prima voor praktische doelen gebruikt worden. Denk aan opbergruimte voor fietsen en gereedschap of voor je tuinmeubelen. Maar je kan nog veel meer met een tuinhuis doen; rede te meer om er een te kopen!

Een tuinhuis kopen: veelzijdige toevoeging

Een tuinhuis kun je kopen voor verschillende doelen. Je kan hier bezoek ontvangen of je atelier of kantoor in houden. Combineer je een tuinhuisje met een terrasoverkapping, dan heb je snel een buitenverblijf. Goed te gebruiken als buitenkeuken of opslagruimte! Een tuinhuis kopen kan dus om verschillende redenen een goede aanvulling op je tuin zijn. De GSB vestigingen bieden tuinhuizen van o.a. Woodvision en Hillhout aan. Zoek een vestiging bij jou in de buurt en vraag nar de mogelijkheden. 

Ook voor kleine tuinen!                                  

Voor kleine tuinen kun je een hoekmodel tuinhuisje kopen, zo verlies je niet aan ruimte, maar heb je toch een lekkere loungeplek of buitenkeuken. Het is wel handig om voor het plaatsen van een tuinhuisje in je tuin even te kijken of je een vergunning nodig hebt! Bij een vestging van Garden Stones & Basics adviseren wij je graag over de verschillende soorten blokhutten en tuinhuizen die we hebben, zo heb je genoeg informatie om jouw ideale tuinhuis te kopen.