Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Het startpunt voor elke tuin

Kindvriendelijke tuin

Kindvriendelijke tuin

Veilig in de schaduw spelen


Een schaduwdoek zorgt ervoor dat jij, maar ook je kinderen, ook even uit de zon kunt genieten van uw tuin of terras. NIets is vervelender als de kinderen verbanden tijden het spelen. Ook met een kleine regenbui kun je heerijk buiten blijven zitten. Een schaduwdoek span je aan palen, bomen en muren zodat je geen last hebt van een hinderlijke parasolvoet. Hang het doek hangen waar je wilt en op de manier hoe je maar wilt. Extra voordeel: het doek kan het hele seizoen buiten blijven hangen. Door het combineren van verschillende vormen en maten schaduwdoeken creëer je een decoratieve en trendy schaduwplek.

Met een kindertuinmeubel gezellig tafelen
Ben je van plan van je tuin een kindvriendelijke tuin te maken, dan zijn er leuke en praktische kindertuinmeubelen, waar de kinderen met veel plezier hun broodje eten.

Urenlang speelplezier
In een kindervriendelijke tuin mogen natuurlijk ook de speeltoestellen niet ontbreken. NIet alleen leuk voor uw kinderen, maar ook voor de buurkinderen of de vriendjes van school.

Veilig neerkomen op rubberen tegels
Voor de veiligheid van je spelende kinderen is het van het grootste belang dat ze zacht landen als ze van de glijbaan, schommel of een ander speeltoestel af komen. Speciaal hiervoor zijn er speciale rubberen veiligheids tegels beschikbaar. De rubberen tegels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Speelzand, niet alleen in de zandbak
Een goed alternatief voor rubber tegels is speelzand. Dat is evengoed veilig. Voordeel van speelzand is dat het eenvoudiger te vervangen is als er sprake is van vervuiling.

Kunstgras
Een heerlijke ondergrond voor je kind om op te spelen. Geen lelijke plekken in het gras door het ravotten en geen grasvlekken in de kleren van de je kinderen.