Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Het startpunt voor elke tuin

Tuinaanleg op maat

Tuinaanleg op maat

Voordat je begint...


Elke tuin is weer anders. Anders qua vorm, anders qua oppervlakte en anders qua inrichting. Maar ook de ligging ten opzichte van de zon, de grondsoort en de directe omgeving is van belang bij de inrichting van je tuin.

1. Advies en keuze
Je krijgt van onze deskundige medewerkers in de vestiging nuttige informatie over de producten en services rondom je project. In de vestigingen bieden wij de mogelijkheid om en professionele hovenier, stratemaker of een van onze service partners bij je langs te laten komen.

2. Opmeten bij jou thuis
De professionele hovenier, stratemaker of een van onze service partners beoordeelt de situatie bij jouw thuis en meet alles op. De eventuele opmeetkosten worden met de montage verrekend.

3. Offerte met vaste prijs
In overleg met jou als klant, de professionele hovenier, stratemaker of een van onze service partners maakt onze deskundige medewerker in de vestiging een individuele offerte voor de materialen en/of het totale project.

4. Professionele uitvoering
Jouw project wordt door onze professionele hovenier, stratemaker of een van onze service partners vakkundig uitgevoerd!

Voor verder advies helpen we je graag bij een van onze Garden Stones & Basics vestigingen. Of je nu een kleine of grote tuin hebt. Voor elke tuin zijn er veel mogelijkheden, zodat je straks optimaal geniet.