Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Tuinverlichting LED

Tuinverlichting kopen van Garden Stones & BasicsLED tuinverlichting kan veel sfeer toevoegen aan de uitstraling van de tuin en is daarnaast ook erg praktisch. Plaats tuinverlichting langs een tuinpad of juist in de buurt van jouw meest speciale planten zodat die letterlijk in de spotlight staan. Tuinverlichting is er in verschillende soorten, maar de laatste jaren is LED tuinverlichting wel een van de betere investeringen gebleken.

Tuinverlichting LED in jouw tuin

De aanschafprijs van LED tuinverlichting is nog wat duurder dan gewone verlichting, maar omdat het zo zuinig is in verbruik en erg lang meegaat, is LED tuinverlichting uiteindelijk toch voordeliger. Om deze verlichting in je tuin te verwerken is het handig om een lichtplan te maken voordat je aan de slag gaat. Of je het zelf kan installeren is afhankelijk van het voltage van de verlichting die je wilt.

Maak je tuin of terras helemaal af

LED tuinverlichting kan jouw terras of tuin helemaal afmaken qua sfeer. Tevens kun je met tuinverlichting langer genieten van je tuin of terras. Laat je informeren in een van onze vestigingen over de opties die LED tuinverlichting te bieden heeft! Klik hier voor een vestiging bij jou in de buurt